دوشنبه ۲۴ شهریور ۰۴

غذا هاي سنتي چين

۸۸ بازديد

جوجه چيني

معرفي:جوجه چيني يكي از غذاهاي خوشمزه و پر طرفدار در جهان است كه همانطور كه از اسمش مشخص است اصالتي چيني دارد. اين غذاي خوشمزه شباهت هايي به جوجه كباب تابه اي دارد البته مواد اين دو غذا با هم متفاوت هستند. تور چين نوروز 99

جوجه چيني

مواد لازم:

پياز                                                                                    1 عدد

شير                                                                                 1/2 ليوان

تخم مرغ                                                                             2 عدد

ليمو ترش                                                                            1 عدد

سينه مرغ                                                                           2 عدد

آرد گندم                                                                             به اندازه كافي

روغن مايع                                                                           به اندازه كافي

ماءالشعير كلاسيك                                                               1 ليوان

بكينگ پودر                                                                          1 قاشق چايخوري

نمك و فلفل سياه                                                                 به اندازه كافي

خمير مايه فوري                                                                    1 قاشق غذاخوري

جوجه چيني

طرز تهيه:

ابتدا در قابلمه اي شير را مي ريزيم و روي حرارت قرار ميدهيم تا ولرم شود و بعد خمير مايه را به آن مي افزاييم. سپس زرده تخم مرغ ها را از سفيده آن ها جدا مي كنيم و در كاسه اي جداگانه مي ريزيم و سفيده ها را با همزن خوب مي زنيم تا كف كند و زمانيكه كاسه را برمي گردانيم سفيده از آن بيرون نريزيد.بعد زرده ها را با ماءالشعير به سفيده مي افزاييم و با هم مخلوط مي كنيم تا منسجم شوند و آن وقت شير و خمير مايه را كه با هم مخلوط كرده بوديم را به مايه تخم مرغ اضافه مي كنيم و بكينگ پودر را نيز روي مايه مي ريزيم و مواد را مخلوط مي كنيم و آرد گندم را كم كم مي افزاييم تا در مايه گلوله نشود.بحدي آرد گندم مي ريزيم تا مايه غلظتي شبيه ماست به خود بگيرد.در آخر مقداري نمك و فلفل به سس آماده شده مان اضافه مي كنيم و به مدت 1 الي 2 ساعت در يخچال قرار مي دهيم. سينه هاي مرغ را برش مي دهيم به اين صورت كه روي تخته آشپزخانه سينه ها را قرار مي دهيم و از گوشت مرغ رشته هايي به عرض 2 سانت و طول 4 سانت برش مي دهيم.سپس رشته هاي برش داده شده سينه مرغ را در كاسه اي بزرگ قرار مي دهيم و پياز را پوست مي گيريم و آبكش مي كنيم و روي تخته آشپزخانه نگيني خرد مي كنيم و روي سينه مرغ ها مي ريزيم و بعد ليمو ترش را از وسط نصف مي كنيم و محكم آبش را مي گيريم و در پياله اي مي ريزيم و با قاشق هسته هاي ليمو را خارج مي كنيم و آب ليمو ترش را روي سينه مرغ مي ريزيم و نمك،فلفل سياه و مقداري روغن مايع روي سينه مرغ ها مي ريزيم و با دست مواد را به همه جاي سينه مرغ ها آغشته مي كنيم.و روي كاسه سلفون مي كشيم و به مدت 30 دقيقه در يخچال مي گذاريم تا طعم دار شود. سس را از يخچال بيرون مي آوريم و ترجيحا در تابه اي كوچك و گود روغن سرخ كردني تا حدي مي ريزيم كه مرغ هاي برش خرده در آن شناور باشند و روي حرارت كم تابه را مي گذاريم(تا آخر سرخ شدن جوجه ها حرارت كم بايد باشد) تا به مرور زمان داغ شود. كاسه مرغ را نيز از يخچال خارج مي كنيم و برش مرغ ها را دانه دانه بر مي داريم و در سس قرار مي دهيم تا كاملا آغشته به سس شود و بعد در روغن داغ قرار مي دهيم تا مغز پخت و سرخ شوند. جوجه چيني هاي سرخ شده را زماني كه از روغن بيرون مي آوريم در صافي يا روي دستمال تميز قرار مي دهيم تا روغن اضافه آن خارج شود. جوجه ها را در ديس مي چينيم و به همراه سالاد فصل ، سيب زميني سرخ كرده و سس قرمز نوش جان كنيد.تور چين زمستان 98


ماشي سرخ شده چيني

معرفي:شما در هر كجاي دنيا كه برويد مي توانيد برنج يا رشته سرخ را پيدا كنيد. اما ماشي سرخ شده كمي با بقيه فرق دارد، اين غذا كه شبيه به نوكي ايتاليايي است يك مقدار مزه ي شيريني مي دهد. سبزيجات تردي كه داخل آن مي ريزند و در كنار ماشي هاي نرم آن تركيب خوشمزه اي را به وجود مي آوردند.در گذشته، چون مردم فقير بودند و نمي توانستند غذاي زيادي فراهم كنند، اين غذا برايشان بسيار سير كننده بود. در شانچي رسم است كه كسي نبايد گرسنه بماند و ماشي براي به اشتراك گذاشتن با افراد ديگر، غذاي مناسبي بود.حتي امروزه هم استان شانچي يك مكان بسيار جالب است. مردم محلي اغلب در خانه هاي خود را باز مي گذارند و غذايشان را با افرادي به ديدارشان مي آيند، به اشتراك مي گذارند. تور چين دي 98

ماشي سرخ شده چيني

مواد لازم:

آرد

اب

گوجه فرنگي                                       1 عدد 

پياز                                                   1 عدد 

سير، فلفل سبز، فلفل قرمز، نمك          به ميزان لازم

گشنيز تازه

قارچ شيتاكه

گل هوان قواكاي (نوعي گل خشك شده در استان شانشي)

طرز تهيه ماشي سرخ شده:

با آب و آرد ساده، يك خمير به اندازه مشت خود درست كنيد. خمير را مي توانيد نرم يا خشك تهيه كنيد، اما خمير نرم براي اين غذا بهتر است.خمير را ورز دهيد تا بافت آن نرم شود.خمير را به چند قسمت تقسيم كنيد و آنها را رول كنيد. قطر رول ها تقريبا به اندازه قطر شست دست باشد.خميرهاي نواري را با دست تكه تكه كنيد،(تقريبا اندازه يك تاس) و آنها را با انگشت فشار دهيد تا صاف شوند و كمي با فشار دست، تكه ها را گود كنيد( تقريبا به شكل صدف مي شوند.بر روي خميرهاي شكل گرفته آرد بپاشيد تا از چسبناك شدنشان جلوگيري كنيد.ماشي ها آماده اند.

سبزيجات:گوجه فرنگي، پياز، سير و فلفل را به قطعات كوچك خرد كنيد. گشنيزها را خرد كنيد و قارچها را نازك خرد كنيد.گل هوان قواكاي  را در آب خيس كنيد تا نرم شوند. تور چين بهمن 98

طرز تهيه:

در يك ظرف آب در حال جوشيدن، ماشي ها را اضافه كنيد و هم بزنيد تا به هم نچسبند.هنگامي كه ماشي ها به سطح آب آمدند، پخته شده اند. با اين حال براي اطمينان بيشتر يكي را بچشيد.بعد از پخته شدن، آب گرم را دور بريزيد و ماشي ها را در آب سرد قرار دهيد.روغن و مقداري فلفل را در ظرفي بريزيد. سپس فلفل سبز، پياز، سير و نمك را اضافه كنيد. وقتي سرخ شدند، آنها را كنار بگذاريد.قارچ ها را هم در روغن سرخ كنيد.تكه هاي گوجه فرنگي را روي ماشي ها بريزيد و حرارت دهيد تا جايي كه تمام ماشي ها به گوجه آغشته شوند. سپس قارچ و مخلوط سير و پياز و … را اضافه كنيد و هم بزنيد. در آخر گشنيز و گل هوان قواكاي خيس خورده را هم به مواد اضافه كنيد.


مرغ گنگ بائو چيني

معرفي:گنگ بائو غذايي است كه در همه ي نواحي چين طرفداران خاص خودش را دارد. اين غذا نوعي مرغ كبابي تند است كه با انواع آجيل، بخصوص بادام زميني مخلوط مي گردد.رغ گنگ بائو سس مخصوصي هم دارد كه بسيار شيرين است و يكي از مهم ترين دلايل محبوبيت اين غذاست. تور چين اسفند 98

مرغ گنگ بائو چيني

مواد لازم:

سينه‌ي مرغ بدون پوست                                              1 - 2 قطعه در مجموع حدود 145 گرم

بادام زميني بوداده                                                       1 پيمانه كوچك

كاهو                                                                         100 گرم 

هويج                                                                         50 گرم 

زنجبيل

پيازچه

ادويه:

 

نمك

شكر سفيد

پودر فلفل

فلفل سيچوآن

سركه

سس سويا

خمير باقلا

نوشيدني آشپزي

نشاسته‌ي ذرت آب زده

فلفل چيلي خشك

روغن چيلي قرمز

مونوسديم گلوتامات

 

طرز تهيه:ووك را روي حرارت بالا قرار دهيد تا كاملاً داغ شود. روغن را در آن بريزيد و ووك را بگردانيد تا روغن همه جاي آن را چرب كند. فلفل سيچوآن را اضافه كنيد و 20 ثانيه روي حرارت بالا تفت دهيد و سپس با كفگير از ووك خارج كنيد. سپس زنجبيل و پيازچه و چيلي خشك و خمير باقلا را در روغن بريزيد و حدود 30 ثانيه هم بزنيد تا عطر آن در‌آيد.مرغ‌هاي طعم دار شده را اضافه كنيد و 5 دقيقه روي حرارت بالا تفت دهيد تا سفيد شوند و تا حد زيادي بپزند. سپس نشاسته‌ي آب زده را اضافه كنيد.هويج و كاهوي خرد شده را اضافه كنيد و 2 دقيقه‌ي ديگر روي حرارت بالا هم بزنيد. نشاسته را اضافه كنيدو 30 ثانيه‌ي ديگر هم بزنيد و بپزيد تا همه‌ي مواد به خوبي مخلوط شوند.زماني كه آب نشاسته كشيده شد (حدود 1 دقيقه بعد از اضافه كردن) بادام زميني را اضافه كنيد (در صورتي كه به طعم تند علاقه داريد در اين مرحله روغن چيلي را بيفزاييد.) شعله را كم كنيد و 30 ثانيه‌ي ديگر به طبخ ادامه دهيد.در اين جا شعله را خاموش كنيد، و كونگ پائو را در يك ظرف سراميك سفيد سرو كنيد. اين غذا طعم و عطر و رنگي بسيار خوش دارد.تور پكن

 

تا كنون نظري ثبت نشده است
ارسال نظر آزاد است، اما اگر قبلا در رویا بلاگ ثبت نام کرده اید می توانید ابتدا وارد شوید.