معرفي:ارمني پلو با با بال مرغ يكي از غذاهاي بسيار خوشمزه و با خواص زياد است كه در آن از زعفران و برنج كه بسيار مقوي مي باشند استفاده شده است و غذايي مناسب براي وعده ناهار و شام محسوب مي شود.تور ارمنستان نوروز 99
مواد لازم:
برنج دو پيمانه
بال مرغ 6 عدد
روغن و نمك و فلفل به ميزان لازم
زعفران آب كرده به ميزان لازم
طرز تهيه:
آب را در قابلمه ريخته و منتظر شويد تا جوش بيايد.برنجي كه از قبل خيس كرده ايد را به همراه مقدار كمي نمك در آب جوش بريزيد بايد توجه كنيد كه حتما پيش از له شدن برنج آن را آبكش كنيد.در يك قابلمه تميز مقداري آب زعفران آبكرده و روغن بريزيد و سپس بال هاي مرغ را كامل در ته قابلمه بچينيد بطوري كه سطح كف قابلمه بطور يكسان پر شود.نمك و فلفل را به آن اضافه كرده و برنج آبكش كرده را روي آنها بريزيد.پس از گذاشتن در قابلمه حتما بايد شعله گاز را زياد كنيد.بقيه زعفران آبكرده را روي برنج بريزيد.بعد از چند دقيقه شما بايد شعله گاز را كم كنيد و منتظر بمانيد تا مرغ ها پخته شوند و برنج هم دم بكشد.پس از دم كشيدن برنج كمي شعله آن را زياد كنيد تا ته ديگ طلايي داشته باشيد.مي توانيد براي تزيين اين غذا از پياز داغ بر روي آن استفاده كنيدتور ارمنستان زمستان 98
معرفي:شايد اسم اين غذا خيلي اشتها كور كن باشد اما اين غذا بعنوان يكي از لذيذ ترين غذا ها در ارمنستان به شمار ميرود.در تور ارمنستان از خوردن اين كوفته تند كه به همراه ليمو و روغن زيتو سرو ميشود لذت ببريد.تور ارمنستان دي 98
مواد لازم:
گوشت چرخ كرده بدون چربي 250 گرم
بلغور يك و نيم ليوان
پياز يك عدد
سير 4 حبه
پيازچه 4 شاخه
رب فلفل 2 قاشق غذا خوري
جعفري نصف دسته
رب گوجه يك قاشق غذا خوري
روغن زيتون نصف ليوان
آب نصف فنجان
گوجه فرنگي رنده شده يك عدد
فلفل قرمز يك عدد
ليمو ترش يك عدد
فلفل قرمز خرد شده نصف فنجان
نمك يك قاشق مربا خوري
فلفل سياه يك قاشق چايي خوري
زيره يك قاشق چايي خوري
طرز تهيه:
سيرها و پياز را ريز ريز خرد كنيد و سپس با پشت چاقويتان فشار دهيد. پوست ليمو را به صورت دراز و نازك برش دهيد و دقت كنيد به قسمت زردش نرسد.هسته هاي فلفل قرمز را درآورده و در خرد كن به حالت پوره درآوريد؛ پيازچه و جعفري ها را نيز خيلي ريز خرد كنيد.گوشت چرخ كرده را دو بار از چرخ گوشت رد كرده و در يك سيني دندانه دار بگذاريد.سير و پياز ريز خرد شده، رب فلفل، رب گوجه فرنگي، تكه هاي پوست ليمو، نمك، فلفل سياه، زيره و پودر فلفل قرمز را اضافه كنيد.حال شروع كنيد به ورز دادن خوب مواد به طوري كه خوبه خوب به خورد هم بروند؛ دوستان دقت كنيد كه اين غذاي اصيل تركيه با ورز دادن در فلفل زياد به درجه پختن ميرسد. بعد از ورز دادن با سلفون پوشانده و حدود يك ساعت صبر كنيد.بعد از اتمام يك ساعت، پوست ليمو ها را از مواد برداريد و بلغور ها را بدون اينكه بشوييد به مواد اضافه كرده و حسابي به مدت طولاني ورز دهيد.در حين ورز دادن؛ آرام آرام گوجه فرنگي رنده شده و پوره فلفل را اضافه كرده و به ورز دادن ادامه دهيد.پيازچه و جعفري ريز خرد شده را نيز اضافه كرده و آخر سر نيز آب و روغن زيتون را بريزيد و ورز دهيد.حال از مواد كوفته حاضر شده برداشته و در كف دستتان شكل دهيد و با سبزجات دلخواه سرو كنيد.تور ارمنستان بهمن 98
معرفي:اين غذا يكي از معروفترين غذاهاي محلي ارمنستان است.مانته در اصل نوعي پيراشكي محلي است كه با استفاده از گوشت گاو و يا گوسفند طبخ مي شود و جهت پذيرايي از طعم دهنده هايي مانند ماست و يا سير استفاده مي شود كه طعم لذيذ آنرا دوچندان مي كنند.
مواد لازم براي تهيه فيلينگ:
جعفري خرد شده : 3 قاشق غذاخوري
گوشت : 250 گرم
نمك : به ميزان لازم
فلفل سياه : به ميزان لازم
پياز : 1 عدد
رب : 1 قاشق غذاخوري
مواد لازم براي تهيه خمير مانتي:
آب : 2/3 پيمانه
آرد : 3 پيمانه
نمك : نوك قاشق
تخم مرغ : 1 عدد
مواد لازم براي تهيه سس مانتي
كره ذوب شده : 6 قاشق غذاخوري
گوجه فرنگي رسيده : 1 عدد
پودر فلفل قرمز تند : به ميزان لازم
پودر نعنا خشك : به ميزان لازم
ماست : به ميزان لازم
سير: به ميزان لازم
رب : به ميزان لازم
طرز تهيه:براي درست كردن مانتي ابتدا آرد را به همراه آب و نمك و تخم مرغ در ظرف مناسبي بريزيد و سپس همه اين مواد را به باهم به خوبي مخلوط كنيد و ورز دهيد تا خمير يكدست و نرمي بوجود آيد.سپس روي ظرف خمير را بپوشانيد و ظرف در گوشه اي قرار دهيد تا خمير استراحت كند.در مرحله بعدي طرز تهيه مانتي بايد فيلينگ را آماده كنيد براي تهيه فيلينگ گوشت چرخ كرده را به همراه پياز رنده شده و جعفري خرد شده به خوبي مخلوط كنيد سپس نمك و فلفل و رب را هم به مخلوط اين مواد اضافه نماييد. خمير را روي سطح كار به صورت خيلي نازك باز كنيد و سپس خمير را برش بزنيد و به مربع هاي ريزي تقسيم كنيد.از مواد فيلينگ داخل خمير ها قرار دهيد و چهار گوشه خمير را در قسمت بالا به هم برسانيد و آن را محكم كنيد.بعد از اينكه همه مواد تمام شدند مقداري ليوان آب درون قابلمه اي مناسب بريزيد تا آب به جوش برسد سپس يك قاشق سوپخوري روغن مايع و نمك به آب اضافه كنيد و خمير هاي تو پر را به آرامي درون آب در حال جوش بريزيد.بعد از اينكه خمير ها به خوبي نرم شدند آن ها را با كمك ملاقه سوراخ داري از آب خارج كنيد همچنين مي توانيد مانند ماكاروني مانتي ها را آبكش كنيد.براي تهيه سس مانتي ابتدا گوجه را در ميكسر بريزيد و به صورت پوره در آوريد سپس كره را آب كنيد و فلفل و پوره گوجه فرنگي و رب فلفل را به كره اضافه كنيد و اجازه دهيد تا مخلوط اين مواد بجوشند و حجم آن ها كم شود. سپس مانتي ها را در ظرف سرو بريزيد و روي مانتي ها ماست و سير بريزيد و سپس سس گوجه را هم روي مانتي ها بريزيد و در پايان مقداري نعنا خشك بر روي مانتي بريزيد. مي توانيد براي سرو مانتي به جاي سس گوجه فرنگي روي سير و ماست كره و فلفل قرمز تند بريزيد.تور ارمنستان اسفند 98