دوشنبه ۲۴ شهریور ۰۴

غذا هاي محلي ارمنستان

۸۳ بازديد

ارمني پلو با مرغ

معرفي:ارمني پلو با با بال مرغ يكي از غذاهاي بسيار خوشمزه و با خواص زياد است كه در آن از زعفران و برنج كه بسيار مقوي مي باشند استفاده شده است و غذايي مناسب براي وعده ناهار و شام محسوب مي شود. تور ارمنستان زمستان 98

ارمني پلو با مرغ

مواد لازم:

 برنج                                                     دو پيمانه 

 بال مرغ                                                 6 عدد 

روغن و نمك و فلفل                                  به ميزان لازم

زعفران آب كرده                                        به ميزان لازم 

طرز تهيه:

آب را در قابلمه ريخته و منتظر شويد تا جوش بيايد.برنجي كه از قبل خيس كرده ايد را به همراه مقدار كمي نمك در آب جوش بريزيد بايد توجه كنيد كه حتما پيش از له شدن برنج آن را آبكش كنيد.در يك قابلمه تميز مقداري آب زعفران آبكرده و روغن بريزيد و سپس بال هاي مرغ را كامل در ته قابلمه بچينيد بطوري كه سطح كف قابلمه بطور يكسان پر شود.نمك و فلفل را به آن اضافه كرده و برنج آبكش كرده را روي آنها بريزيد.پس از گذاشتن در قابلمه حتما بايد شعله گاز را زياد كنيد.بقيه زعفران آبكرده را روي برنج بريزيد.بعد از چند دقيقه شما بايد شعله گاز را كم كنيد و منتظر بمانيد تا مرغ ها پخته شوند و برنج هم دم بكشد.پس از دم كشيدن برنج كمي شعله آن را زياد كنيد تا ته ديگ طلايي داشته باشيد.مي توانيد براي تزيين اين غذا از پياز داغ بر روي آن استفاده كنيد. تور ارمنستان دي 98


غذاي قاپاما ارمني

معرفي:قاپاما غذايي ارمني است كه در تعطيلات و اعياد مختلف خورده مي شود كه ارمنستاني هاي عزيز آماده ميكنند و اين غذا در ارمنستان از محبوبيت خاصي برخورد دار است.

 غذاي قاپاما ارمني

مواد لازم:

كدوتنبل

برنج

ميوه‌هاي خشك(سيب، ذرت، زردآلو، آلو، خرما، زغال اخته، آلوي بخارا و كشمش)

عسل و دارچين يا خاك قند

طرز تهيه:

براي درست كردن اين غذا بعد از شستن كدو قسمت بالاي آن را مثل درپوش بريده و داخل آن را خالي مي كنند. براي پر كردن داخل اين كدو از ميوه هاي خشكي مثل سيب، آلو، زغال اخته،زردآلو، كشمش و همچنين برنج پخته شده استفاده مي شود. بعد از پر كردن كدو آن را در فر مي گذارند تا زماني كه كدو نرم شود. در هنگام خوردن غذا روي آن شير يا عسل ريخته مي شود. تور ارمنستان بهمن 98


غذاي خاشو

معرفي:خاشو يكي ز خوشمزه ترين غذا هاي ارمني ميباشد.در پخت و پز غذا در ارمنستان كمتر از ادويه جات مختلف استفاده مي شود و معمولا نمك و فلفل ادويه چاشني اصلي غذاست. از معروف ترين غذاهاي سنتي ارمنستان مي توان به خاش يا خاشو اشاره كرد.

غذاي خاشو

مواد لازم:

عدس : 2 پيمانه تور ارمنستان نوروز 99

آرد گندم : 1 قاشق غذاخوري سرپر

پياز متوسط : 2 عدد

گشنيز خشك : به مقدار لازم

نمك و زردچوبه : به ميزان لازم

روغن : كمي

طرز تهيه:

ابتدا عدس را شسته و با مقداري آب و كمي نمك مي پزيم. سپس 1 قاشق غذاخوري آرد را در تابه اي ريخته و كمي حرارت مي دهيم و هم مي زنيم تا نسوزد وقتي كمي رنگش تغيير كرد مقداري روغن زده و هم مي زنيم تا حال مايه سفتي پيدا كند. در تابه اي جدا پياز ها ي خرد كرده را در روغن تفت داده و پس از طلايي شدن ، نمك و زردچوبه و 1 قاشق غذاخوري گشنيز خشك اضافه مي كنيم. سپس تمامي مواد را در مخلوط كن با هم خوب مخلوط مي كنيم اگر خشك بود كمي آب اضافه مب كنيم تا خوب باهم مخلوط شوند. اين غذا مزه ي گوشت و عدس مي دهد ولي فاقد گوشت است و بسيار خوشمزه است. تور ارمنستان اسفند 98

تا كنون نظري ثبت نشده است
ارسال نظر آزاد است، اما اگر قبلا در رویا بلاگ ثبت نام کرده اید می توانید ابتدا وارد شوید.